Modna ikona Kate Moss za talijanski Liu Jo

| Fashion |

Kate Moss u kampanji za Liu Jo

Veza između poznatog talijanskog branda Liu Jo i modne ikone Kate Moss nastavlja se i ove sezone u velikom stilu. Nedavno je predstavljena nova reklamna kampanja za jesen/zimu 2012. s prekrasnom Kate Moss koja izgleda bolje nego ikad.

Fotografije su djelo vrsnog fotografa Maria Sorrentia koji je namjerno pomiješao dva kontrastna elementa: moderan Katein šarm i trendi haljine s retro perspektivom na crno bijelim fotografijama. Rezultat ovog savršenog spoja možete vidjeti u našoj galeriji.

Kate Moss u kampanji za Liu Jo
Kate Moss za Liu Jo a/w 2012/13

Outfiti koje nosi mankenska diva većinom su od trapera, a veliki povratak doživio je trapez, koji je neko vrijeme bio zapostavljen zbog tada modernijeg skinny i 'cigareta' modela. Kombiniran s visokim čizmama i kratkim jaknama s cvjetnim detaljima savršena su jesenska kombinacija. U kolekciji ne nedostaju ni krznene bundice, džemperi i kaputi zanimljivih uzoraka i zvonolikih rukava. Kolekcija je namijenjena ženama koje teže modernom odijevanju bez da zadiru u ekscentrično, a sve Hrvatice je mogu pronaći u Teslinoj 15 u Zagrebu i zato ne čekajte već via Teslina.