Modna formula jeseni je maxi haljina s trendy čizmama

| Fashion |

Instagram / @tamara

Iako dani postaju hladniji, ljeto nas prati u stopu, jer maxi cvjetne haljine u kojima ste uživali za vrijeme toplih sunčanih dana, sada ćete ponijeti u hladnije jesenske dane s trendy čizmicama i jaknom.

Kada mislimo o ljetu i odjevnim kombinacijama, jedna od prvih asocijacija su nam šarene i cvjetne haljine u kombinaciji sandalama. Jesen, iako nešto hladnija, ove sezone vas poziva da ponesete te haljine u kombinaciji s toplim čizmicama.
Budući da su šarenu uzorci u trendu, i svakako pogodni za hladnije dane, a pogotovo će vas razveseliti na oblačan jesenski dan. Umjesto ljetnih sandala, koje smo već pospremili i odložili do idućeg ljeta, obucite čizmice do gležnja.

Instagram / @nytimesfashion

Ovu jesen uz visoke over-the-knee čizma koje su u trendu već nekoliko sezone, u popularnosti uživaju i gležnjače. Bez obzira odlučili se za jednostavan model čizama ili onaj sa zanimljivih i upečatljivim detaljima, kao i one na špic ili oble, najbolje ih je kombinirati uz duže i maxi haljine.

Instagram / @nytimesfashion

Prije nego li temperature drastično padnu i svi se umotamo u debele zimske kapute, dajte si oduška i odlepršajte u grad u trendy jesenskoj kombinaciji

Instagram / @nytimesfashion