Modna događanja u Hrvatskoj kreću u ožujku

| Fashion |

Hrvatske ljubitelje mode obradovati će vijest da nas u ožujku i travnju očekuju dva domaća modna događaja: Fashion.hr koji će se od 13. do 16. ožujka održati u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog Velesajma i Cro-A-Porter koji će se održa u zagrebačkoj galeriji Lauba od 3. do 6. travnja.

Kampanju za nadolazeći Fashion.hr i ove sezone osmislio je modni tim pod kreativnim vodstvom Romana Decera i Dejana Kutića. Dizajn kostima i styling djelo su Petra Trbovića, a video kampanju potpisuje kao i uvijek Vanja Vaščarac.  Uloga zaštitnog lica pripala je predivnoj Heleni Han iz modne agencije Colors Model Management koja je dobar dio svoje karijere provela u inozemstvu. Tokom četiri revijalna dana, svoje modne vizije za nadolazeću sezonu predstavit će mnogi hrvatski modni dizajneri poput Branke Donassy, Marine Design, Ana Marie Ricov, Ivice Skoke, Martine Felje, Aleksandra Žarevca, Ivane Barač te gosti iz regije.

Početkom travnja u Laubi održati će Cro-a-porter čiju kampanju tek očekujemo, a na kojem ćemo vidjeti revije Zigmana, Luke, Lokomotive, Hippy Gardena, Etne Maar, Tomislava Bahorića, Elfsa, Dioralopa, Tea Perića za Mak i ostalih.

Perwoll Fashion.hr