Mlade glumačke nade kao glavne zvijezde Miu Miu modne priče

| Fashion |

Miu Miu kampanja proljeće/ljeto 2014

Miu Miu je ove godine kao zvijezde svoje proljetno/ljetne kampanje odlučio odabrati četiri mlade glumice čija popularnost trenutno iz dana u dan raste. Radi se glumicama Elle Fanning, Elizabeth Olsen, Lupita Nyong'o i Bella Heathcote. Nove glumačke nade i talente za minimalističku Miu Miu kampanju u New Yorku snimio je modni dvojac Inez & Vinoodh.

Miu Miu kampanja proljeće/ljeto 2014
Elle Fanning za Miu Miu

Elle Fanning, petnaestogodišnja je sestra zasad još uvijek poznatije Dakote Fanning, koja je prije nekoliko godina zasjala u filmu "Somewhere" Sofie Coppole, očekuje se da će Elle u ovoj godini doživjeti veliku popularnost jer glumi princezu Auroru u Disneyevom filmu "Maleficent" u kojem glavnu ulogu zločeste vještice ima Angelina Jolie.

Miu Miu kampanja proljeće/ljeto 2014
Elizabeth Olsen za Miu Miu

Elizabeth Olsen mlađa je sestra blizanki Olsen, poznata je po svojoj izvedbi u  filmu "Martha Macy May Malene", a ove će godine glumiti u remakeu filma Godzilla.

Miu Miu kampanja proljeće/ljeto 2014
Bella Heathcote za Miu Miu

Prvi veći film Belle Heathcote bio je "Dark Shadows" s Johnny Deppom i Evom Green, a ove će godine glumiti u romantičnoj komediji "The Reluctant Professor" s Hugh Grantom. Dok se za Lupitu Nyong'o pretpostavlja se kako bi ove godine mogla pokupiti cijenjene filmske nagrade za film "12 godina robije" koji će se prema procjenama boriti i za Oscara za film godine. 

Miu Miu kampanja proljeće/ljeto 2014
Lupita Nyong'o za Miu Miu

Inače, Miu Miu je jednako kao i njegova roditeljska kompanija Prada poznat po poticanju i korištenju mladih glumačkih nada kao svojih zaštitnih lica. Ovaj je tjedan Prada proglasila Dane DeHaan svojim novim lice, a prošle Miu Miu muze bile su i Mia Wasikowska i Hailee Steinfeld.