Mlada hrvatska manekenka Sara Sorić pokorila pariški tjedan mode!

| Fashion |

Sara Sorić na pisti za Andrew Gn
Sara Sorić na pisti za Andrew Gn

 Mladoj hrvatskoj manekenki Sari Sorić dogodilo se nešto o čemu vjerojatno svaki model sanja - otvorila je i zatvorila reviju na pariškom tjednu mode! U petak je u Parizu nosila reviju za Andrew Gn i to sveukupno tri looka, od kojih je jedan bio izlazni, a jedan završni. Sigurni smo da je za prekrasnu Saru ovo samo početak jer na ovako velikoj modnoj pisti izgleda samouvjereno i snažno poput pravog topmodela.

Sara Sorić na pisti za Dior
Sara Sorić na pisti za Dior

Osim revije za Andrew Gn, Sara je ranije istog dana nosila i reviju Diora! Noseći bijelu kreaciju prestižne francuske modne kuće po prvi je puta stala na pistu u Parizu i već nam je tada bilo jasno da je mlada zagrebačka srednjoškolka rođena za catwalk.

Sara Sorić na pisti za Elie Saab
Sara Sorić na pisti za Elie Saab

Samo dan nakon, Sara je nosila i Elie Saab - i to ni manje ni više jedan od najboljih lookova cijele kolekcije, savršenu crnu haljinu koju je i Vogue uvrstio u svoje top lookove iz Pariza. Jučer smo Saru primijetili na pisti Rolanda Moureta, a s obzirom na to da pariški tjedan mode traje još 3 dana - sigurno smo da ćemo ovo mlado lijepo lice vidjeti još koji put.

Sara Sorić na pisti za Roland Mouret
Sara Sorić na pisti za Roland Mouret

Bravo za Saru i njezinu matičnu agenciju Talia Models! Jedva je čekamo vidjeti i na hrvatskim pistama nadolazećih modnih manifestacija...