MJESEC DARIVANJA: Osvojite New Era kapu u suradnji s Alpha Army Shopom

| Fashion |

New Era 39Thirty downflip NY

Zagrebački streetwear shop "Alpha Army Shop" u Maksimirskoj 282 nezaobilazna je točka svih domaćih ljubitelja urbane mode, a posebice od nedavno kada je dio asortimana i Athletic Majestic, kao i legendarne kape New Era.

Alpha Army Shop i portal Wall.hr predstavljaju vam "Mjesec darivanja", gdje ćemo vam tijekom čitavog 12. mjeseca, svaki tjedan, poklanjati komade s potpisom New Ere i Athletic Majestica! Najsretniji će svaki tjedan moći uživati u stylish komadu koji će im zasigurno ukrasiti najbolje street style kombinacije.

Nakon što smo vam prošli tjedan poklonili "dog ear" model New Era kape, ovaj tjedan dolazi nešto drugačije. Danas vam poklanjamo još jednu zimsku kapu, ali ova je model "downflap", tj. stražnji dio je mekog materijala (dok je kapa kompaktna) i možete ga spustiti da vam dodatno grije vrat. Radi se o crnoj New Era kapi s bijelim logom New York Yankeesa. Veličina kape je medium-large, model je 39Thirty i uniseks je. Model sa slike je vrlo vjeran originalu, osim što je dio materijala koji se spušta poput beanieja - kapa koju vam poklanjamo vrlo je ekskluzivna i još uvijek nije u prodaji, s toga nema niti odgovarajuće fotografije.

Želite osvojiti ovu kapu? Onda morate učiniti sljedeće!

1) Lajkajte Alpha Army Shop na Facebooku

2) Lajkajte Wall.hr na Facebooku

3) Podijelite članak na svom Facebook zidu

4) U komentarima ovoga članka na Facebooku nabrojite još barem dva poznata baseball kluba čije kape New Era prodaje.

Postavke vaših postova moraju biti na javno kako bi mogli provjeriti jeste li obavili sve potrebne korake za prijavu. Pobjednika ćemo proglasiti u nedjelju u komentarima na članku. Sretno!

P.S. U međuvremenu pogledajte što Alpha Army Shop nudi u svom online shopu!

Zagrebački streetwear shop "Alpha Army Shop" u Maksimirskoj 282
New Era 39Thirty downflip NY