MJESEC DARIVANJA: Osvojite Majestic Athletic majicu u suradnji s Alpha Army Shopom!

| Fashion |

MJESEC DARIVANJA: Osvojite Majestic Athletic majicu u suradnji s Alpha Army Shopom!
Alpha Army Shop

Zagrebački streetwear shop "Alpha Army Shop" u Maksimirskoj 282 nezaobilazna je točka svih domaćih ljubitelja urbane mode, a posebice od nedavno kada je dio asortimana i Athletic Majestic, kao i legendarne kape New Era.

Alpha Army Shop i portal Wall.hr predstavljaju vam "Mjesec darivanja", gdje smo vam tijekom čitavog 12. mjeseca, svaki tjedan, poklanjali komade s potpisom New Ere i Athletic Majestica! Najsretniji su svaki tjedan mogli uživati u stylish komadu koji im je zasigurno ukrasio najbolje street style kombinacije.

Protekla tri tjedna poklanjali smo razne New Era kape, a za kraj ostavljamo poslasticu: Majestic Athletic T-shirt! Radi se o prljavo bijeloj majici s crveno ispisanim printom na prsima. Ovo je muška majica veličine M. Fotografija je slikana mobitelom, jer ova majica još uvijek nije u prodaji (imamo ekskluzivu!), pa odgovarajuće slike ne postoje online. Majica je zgužvana jer je pakirana (otvorena samo za potrebu slike), a u istom paketu je i šaljemo pobjedniku.

Želite osvojiti ovu majicu? Onda morate učiniti sljedeće!

1) Lajkajte Alpha Army Shop na Facebooku

2) Lajkajte Wall.hr na Facebooku

3) Podijelite članak na svom Facebook zidu

4) Nabrojite nam još barem dva sporta (osim baseballa) čije kape i majice prodaje Majestic Athletic.

Postavke vaših postova moraju biti na javno kako bi mogli provjeriti jeste li obavili sve potrebne korake za prijavu. Pobjednika ćemo proglasiti u nedjelju u komentarima na članku. Sretno!

P.S. U međuvremenu pogledajte što Alpha Army Shop nudi u svom online shopu!

MJESEC DARIVANJA: Osvojite Majestic Athletic majicu u suradnji s Alpha Army Shopom!
Osvojite ovu majicu!