Miranda Kerr - novo lice H&M-a!

| Fashion |

Miranda Kerr za H&M
Miranda Kerr za H&M

Neki ljudi tugu utapaju u tonama sladoleda nakon razvoda. Drugi se bace na posao. Miranda Kerr očito spada u ovu drugu kategoriju.

Uz to što je trenutno naslovno lice kampanja za ShopStyle, Clear Scalp&Hair i Swarovski, Miranda Kerr (30) upravo je imenovana novom zvijezdom H&M-ove proljetne kampanje! 

Kao što je ekskluzivno objavljeno u utorak preko videa na H&M-ovom Instagram profilu, ova rođena Australijanka postala je zaštitno lice mega popularnog brenda baš u vrijeme kada se otvara njihov prvi dućan u Australiji.

Cijela kampanja biti će objavljena tek u ožujku, ali slika koju je objavio H&M govori nam kako će prije svega imati romantičnu i nježnu notu.

Zanimljivo, bivša anđelica Victoria's Secreta, koji ju časopis Forbes rangirao kao drugu najplaćeniju manekenku 2013. godine, zamijenila je upravo Gisele Bundchen (koja je proglašena najplaćenijom manekenkom), a koja je do sada bila lice H&M-a. A i sama je Miranda morala prepustiti mjesto glavne zvijezde u Mangovoj posljednjoj kampanji - kolegici Ukrajinki Dariji Werbowy.