Minimalistički stil: jedinih 5 pari cipela koje trebate

| Fashion |

Minimalistički stil: jedinih 5 pari cipela koje trebate
Minimalistički stil: jedinih 5 pari cipela koje trebate

 San svake žene je imati jedan cijeli garderobni ormar posvećen samo cipelama - nešto u stilu Carrie Bradshaw, zar ne? Vjerujte nam, razumijemo vas. Ali da budemo skroz iskreni, totalno nepotrebno! Nema potrebe da živite s toliko puno pari cipela - pogotovo kad vam je za moderan, stylish osobni stil potrebno svega njih 5...

U nastavku pročitajte koje smo to cipele JEDINE odlučili ostaviti u svojem ormaru i na kojima i vi možete graditi savršen stil. I ne brinite se - sva dolje navedena obuća pasat će uz apsolutno SVE što se nalazi u vašem ormaru.

1. Crne salonke

Nemoguće je proći kroz život bez klasičnih crnih salonki. Imaju posebnu čar i siluetu koja odgovara apsolutno SVEMU što obučete - bilo da se radi o trapericama i majici ili pak odijelu za posao. 

2. Bijele tenisice

Svaka žena treba par udobnih tenisica za ležeran vikend ili casual izlazak petkom. Sviđa nam se ideja čistih bijelih tenisica, zato što izgledaju casual - ali istovremeno odaju i nešto sofisticiraniju vibru kada ih se kombinira s finim komadima.  

Adidas / Nike
Adidas / Nike

3. Sandale na petu

Ako idete na neko formalnije događanje, ali ne želite obući crne salonke - elegantne sandale na petu su vaš ključni komad! Ako odaberete par neutralne boje - pasat će uz apsolutno SVE. 

Topshop / Gianvito Rossi
Topshop / Gianvito Rossi

4. Gležnjače

Zamislite zimsku sezonu bez dobrih čizmica. Nemoguće. Zato je elegantan par gležnjača krucijalan za garderobu svake žene. Najbolji dio? Isti par koji ćete nositi cijelu jesen i zimu odlično će izgledati i u proljeće i ljeto ako ih kombinirate s kratkim hlačicama ili suknjama.

H&M / Tabitha Simmons
H&M / Tabitha Simmons

5. Ravne sandale

Ako vam tenisice neće odgovarati na neki određeni dan (primjerice, po ovakvim visokim temperaturama!), trebate par jednostavnih sandala koje ćete u trenu staviti na noge i otići u njima u grad za vikend.

Zara / ASOS
Zara / ASOS