Miley Cyrus novo je lice Marc Jacobsa

| Fashion |

Miley Cyrus kao zaštitno lice Marc Jacobsa
Miley Cyrus kao zaštitno lice Marc Jacobsa

Bivša Disneyeva zvijezda i pjevačica hita "Wrecking Ball", Miley Cyrus unatoč svojem ne baš pozitivnom imidžu posljednjih mjeseci postala je zaštitno lice Marc Jacobsa. Ekscentrična Miley uspjela je postati glavna zvijezda proljetno-ljetne kampanje ove modne kuće koja još uvijek nije puštena u javnost već je tek procurila samo, skenirana iz izdanja nekog magazina za veljaču, jedna fotografija.

Brojni modni stručnjaci i fanovi Miley tome se uopće ne čude. Naime, prije dva dana, dvadesetjednogodišnja pjevačica stavila je na svoj službeni Twitter profil fotografiju u majici s potpisom Marca Jacobsa. Uostalom, Miley i Marc dugo su vremena bliski, još od kada je na Met Gali prošle godine nosila njegovu haljinu.

Miley Cyrus kao zaštitno lice Marc Jacobsa
Miley Cyrus u haljini Marca Jacobsa

Nedugo nakon toga pozirala je gola za liniju njegovih majici, a krajem listopada na" FGI-ovoj Noći zvijezda u Ciprianiju Wall Street u New Yorku upravo je ona bila ta koja je Marcu dala "Superstar" i to noseći njegovu zelenu, dugu šljokičastu haljinu. Iako možda ne najmodnije osvještenija osoba trenutno u showbusinessu, Miley je sigurno jedna od medijski najpraćenijih pa je možda Marc upravo to imao na umu birajući svoje zaštitno lice.