Michael Kors je predstavio modne dodatke za žene islamske vjeroispovijesti

| Fashion |

Michael Kors

Michael Kors uvijek očara svojim trendovskim umjetničkim djelima, a ovog puta je predstavio proljetnu kolekciju u sklopu koje je i odjeća za žene islamske vjeroispovijesti.

Potencijal odjeće dizajnirane za žene islamske vjeroispovijesti neiskorišteno je tržište koje u posljednje vrijeme postaje fokus velikih dizajnerskih imena - od modne kuće Dolce & Gabbana koja je 2016. godine predstavila prvu liniju hidžaba i islamskih haljina do Oscara de la Rente koji je predstavio kolekciju za nadolazeći ramazan.

Michael Kors

Sada je Michael Kors predstavio proljetnu kolekciju namijenjenu ženama islamske vjeroispovijesti. Michael Kors je u sklopu ove kolekcije predstavio crnu maramu s cvjetnim printom u maslinastoj i bež boji, elegantne kaftane u pastelnim bojama i bijele tenisice s elementima koji se nalaze na maramama.

Modna industrija već godinama radi na uključivanju žena islamske vjeroispovijesti u modne trendove pa je tako prošle godine naslovnicu Voguea prvi put u povijesti krasila Halima Aden, somalsko-američki model s hidžabom.

Vogue