Meghan Markle uredila je rujansko izdanje britanskog Voguea

| Fashion |

Meghan Markle sada može dodati i „urednik magazina“ na listu stvari kojima se bavi, budući da je rujansko izdanje britanskog Voguea uredila upravo ona.

Vojvotkinja od Sussexa, uz pomoć glavnim urednikom Edwardom Enninfulom, proizvela je izdanje naziva  'Forces for Change'.

Instagram/@eslifeandstyle

Markle je odabrala odvažnu naslovnicu, koji u prodaju izlazi u petak 2. kolovoza. Naime, na naslovnici se nalazi  15 snažnih žena za koje vojvotkinja smatra da rade značajne promjene u svijetu.

Fotografije svih 15 žena na naslovnici u crno-bijeloj su boji te se uz njih nalazi i jedan prazan kvadratić u obliku ogledala. Reći da je naslovnica zadala pravi udarac, veoma, je skromno.

Među izabranim 'snagama za promjene' je novozelandska premijerka Jacinda Ardern koja je prošle godine postala druga žena vođa koja je rodila za vrijeme obnašanja javnih dužnosti. Pored nje na popisu je i manekenka i voditeljica kampanja za mentalno zdravlje, Adwoa Aboah, bivša izbjeglica i boksačica Ramla Ali, zagovornica za  raznolikosti i predavačica Sinéad Burke, glumica Gemma Chan i brojne druge snažne žene.

Šesnaesti prostor na naslovnici je ogledalo koje je uključeno kako bi čitatelji, kada drže časopis u svojim rukama, vidjeli sebe kao dio ovog kolektiva.

Instagram/@britishvogue

Izdanje uključuje "intimni uvid u vojvotkinji svijet. Uz to, magazin će sadržavati i intervju s bivšom prvom damom Sjedinjenih Američkih Država, Michelle Obamom koji je provela Meghan, kao i pismo urednice. U službenoj objavi na Instagramu na računu Sussex Royal objavljen je preview naslovnice s tekstom:

"S ponosom objavljujemo da je njezino kraljevsko visočanstvo, vojvotkinja od Sussexa gost urednik rujanskog broja @BritishVogue . Proteklih sedam mjeseci vojvotkinja je kurirala sadržaj, zajedno s glavnim urednikom britanskog Voguea Edwardom Enninfulom, kako bi stvorila izdanje koje naglašava snagu kolektiva. Oni su to pitanje nazvali: „Sile za promjene“.“

Govoreći o svojoj ulozi gostujuće urednice Voguea, Meghan je rekla da je to bilo "korisno, edukativno i nadahnjujuće" iskustvo.

Instagram/@womenintheworld