Mega popularni trend za proljeće od kojeg nećete moći pobjeći

| Fashion |

ZARA CIPELE S POTPETICOM I OTVORENOM PETOM S POMPONIMA  449,90 Kn
ZARA CIPELE S POTPETICOM I OTVORENOM PETOM S POMPONIMA 449,90 Kn

 Sigurno ste još prošle sezone primijetili mega popularni trend u svijetu obuće koji nam nekako na početku i nije bio baš jasan...Radi se o sandalama otvorenih prstiju i pete, odnosno - natikačama na petu! Iako na prvu izgleda nemoguće dobro isfurati ovaj model obuće, zapravo što ih više gledamo uviđamo kako su jako jednostavne, a itekako efektne.

ZARA NATIKAČE NA PETU OD OTISNUTE KOŽE 549,90 Kn
ZARA NATIKAČE NA PETU OD OTISNUTE KOŽE 549,90 Kn

 Sandale sa širokom potpeticom i otvorenom petom izgledaju fenomenalno u svakoj kombinaciji. Od jednostavnih traperica pa sve do večernjih haljina, lako ih je kombinirati za svaku priliku. Plus: natikače na petu najčešće imaju našivene detalje ili remenčiće na svodu stopala zbog kojih izgledaju efektnije od običnih sandala na koje smo navikli. 

ZARA MREŽASTE SANDALE S POTPETICOM  349,90 Kn
ZARA MREŽASTE SANDALE S POTPETICOM 349,90 Kn

Široka potpetica na natikačama čini ih udobnijima za svakodnevno, nešto duže nošenje pa ove godine slobodno njima možete zamijeniti svoje uobičajene cipele na punu petu. Obožavamo činjenicu da su naše omiljene high-street trgovine pune ovakvih modela za proljeće i to u različitim bojama, visinama potpetice i materijalima. Danas smo odabrali naše favorite iz Zare u nekoliko različitih varijanta...

ZARA KOŽNE SANDALE S POTPETICOM  349,90 Kn
ZARA KOŽNE SANDALE S POTPETICOM 349,90 Kn