Međunarodni proboj S.dressa Lane Biondić

| Fashion |

S.dress
S.dress

S.dress, hrvatski modni brand, nastavlja svoj uspješan proboj na međunarodno tržište, a među prvim ekskluzivnim modnim trgovinama koje su ga znale prepoznati su bečki Boutique Weiss i poznati londonski Mooi. Bečka promocija S.dressa održat će se 8. prosinca u Boutique Weiss, a uz autoricu S.dress kocenpta Lanu Biondić, posebna gošća eventa biti će Mirna Jukić, velika austrijska plivačka zvijezda. Iako je prije dvije godine Mirna prekinula svoju aktivnu sportsku karijeru i posvetila se sportskom novinarstvu, i dalje uživa status jedne od omiljenih javnih osoba Austrije. Mirna je s oduševljenjem odlučila dati potporu S.dressu i pojaviti se u jednom od modela.

S obzirom na brojne upite za blagdanski kraj godine, Heruc Galeria je odlučila skratiti čekanje svojim kupcima posebnom limitiranom ‘S.dress Silvestar’ kolekcijom. Ona dosadašnje bestsellere prikazuje u sasvim novim bojama i dvobojnim senzualnim modelima, idealnim za gusti raspored blagdanskog druženja svih S.dress dama.
Prodaja ograničenog broja S.dress Silvestar Limited Edition kolekcije kreće s ponedeljkom 3. prosinca 2012. u Heruc Galeriji u ilici 26.