Max&Co otvara novi butik u Teslinoj 6

| Fashion |

Max&Co SS16
Max&Co SS16

 Max&Co, talijanski brend nepogrešivog modnog izričaja, dobro poznaju sve stylish Zagrepčanke. Već šesnaest godina nezaobilazna je modna postaja za sve one koje žele besprijekorno izgledati u svakoj prigodi, u svako doba dana: poznati talijanski dizajn, bogatstvo boja i materijala besprijekorne kvalitete, omogućuju da ste uvijek chic i zamijećene.

Max&Coponedjeljak, 14. ožujka u 9 sati svoja vrata otvara na novoj adresi, Teslina 6, u novom ruhu. Poznata talijanska modna marka, iz obitelji Max Mara, u Milanu je lansirala novi koncept butika koji je osmišljen i dizajniran upravo da se približi suvremenoj ženi i njenim potrebama. Koncept je naišao na veliki uspjeh, stoga je isti prigrlio i Max&Co Zagreb, prvi u Hrvatskoj. 

Max&Co SS16
Max&Co SS16

Prostorom vladaju istovremeno luksuz i atmosfera doma, krase ga pastelne boje te posebno patentirani svjetlosni sustav. Moderan talijanski namještaj nije povezan sa zidovima te omogućuje jednostavne promjene i slobodu. Idealan prostor za modernu ženu u stalnom pokretu, ženu koja zna što želi, a to je izgledati dotjerano na poslu, u špeceraju, u parku... uvijek i svugdje.

Talijanski dizajneri najbolje znaju da je moda način izražavanja stoga je i kolekcija Max&Co proljeće/ljeto 2016 koja će vas dočekati u butiku, takva da nikog neće ostaviti ravnodušnim. Savršen lijek protiv zimskog sivila su optimistični i vedri tonovi osvježeni s metalik odsjajem u rafiniranim materijalima. Stroge linije, mekanog volumena stvaraju odvažni ženstveni look. Od večernjih haljina do ključnih traper komada svaka će žena pronaći ono što ‘mora imati’ ove sezone.

Olivia Palermo - zaštitno lice za Max&Co
Olivia Palermo - zaštitno lice za Max&Co