Maminim stopama: 13-godišnja kći Cindy Crawford nova je zvijezda modnog neba

| Fashion |

Kaia Gerber za Vogue
Kaia Gerber za Vogue

 Kao dio portfolija Stevena Meisela o ženama modne industrije različitih područja, porijekla i godina - Kaia Gerber, 13-godišnja kćer slavne manekenke Cindy Crawford pozirala je pred njegovim objektivom za posljednje izdanje talijanskog Voguea. I možemo li na trenutak stati i primijetiti nevjerojatne sličnosti između majke i kćeri?!

Nije nikakvo iznenađenje da kćer legendarnog supermodela izgleda apsolutno prekrasno na crno-bijelim fotografijama - ali možete li vjerovati da Kaia ima samo 13 godina?! Iako ovo nije njezin prvi izlet u modne vode, ovo je ipak prvi put da se pojavljuje u editorijalu koji je rađen za odraslu publiku. Prije čak tri godine pojavila se u kampanji "Young Versace" i to zajedno sa svojom slavnom majkom Cindy, a i Teen Vogue ju je nedavno ubacio na svoje stranice.

Modna agencija IMG Models podijelila je na svom Instagram profilu nove savršene fotografije mlade Kaie i poručila joj da je "dobrodošla u njihovu obitelj". U prijevodu: nova zvijezda modnog neba je rođena! A kako i ne bi s tim nevjerojatnim genima...

Kaia Gerber za Vogue
Kaia Gerber za Vogue