Majica s uplakanim licem Kim Kardashian postala hit!

| Fashion |

 

Plakala je zbog dijamantnih naušnica. Plakala je zato što, jel, nije znala što radi. Plakala je zato što je netko na snimanju htio da se skine gola (odakle im je to uopće palo na pamet?!). I sad, može plakati ravno - s vaše majice.

Kim Kardashian Best Crying Moments

Dame i gospodo, predstavljamo vam majicu s likom uplakane Kim. Kreator ove majice je mladi dizajner Robert Boris, a sadrži sva uplakana lica Kim Kardashian u klasičnoj crno-bijeloj varijanti. Očigledno je da je ova ideja nastala iz čiste nevine zabave s obzirom na to da je Kimino lice punih suza već neko vrijeme hit na Internetu.

Za majicu smo prvo saznali kada je Kimin najstariji polubrat, Burt Jenner, na svom Instagram profilu objavio sliku majice s naslovom "Moja nova najdraža majica..."

U ovoj priči je genijalno to što je ova majica idealna i za fanove klana Kardashian i za one kojima i nisu najdraža reality obitelj na svijetu. Sada mogu pokazati svoju ljubav ili mržnju prema ovoj (pre)eksponiranoj američkoj zvijezdi tako što mogu na torzu nositi njeno lice 40 puta. To je stvarno savršena, post-moderna majica za sve ljubitelje novo nastalog celebrity svijeta!