Maison Martin Margiela x H&M stigao u Hrvatsku!

| Fashion |

Tatjana Dragović

 Anamarija Asanović, Nevena Rendeli, Tatjana Dragović, Dubravko Merlić, Željka Ogresta, ELFS, Kristina Bradač samo su neka od imena gostiju pre shopping eventa H&M-a koji se održao u srijedu navečer kako bi proslavili lansiranje  nove  suradnje MAISON MARTIN MARGIELA za H&M.  Anita Dujić, Judita Franković, Miran Kurspahić, Mare Milin, Tihana Harapin Zalepugin, Edvin Liverić, Miran Kurspahić tom prigodom bili su prvi koji su odjenuli Maison Martin Margiela za H&M kolekciju. Više od 200 gostiju iz modne i lifestyle scene uživali su u opuštenoj atmosferi i ekskluzivnom shoppingu kolekcije MMM za H&M u Centru Cvjetni - Zagreb.

Kolekcija „MAISON MARTIN MARGIELA x H&M“ prikazuje ponovno izdanje legendarnih odjevnih komada i modnih dodataka za muškarce i žene. Najreprezentativniji artikli iz arhiva modne kuće MAISON MARTIN MARGIELA predstavljeni su u osvježenim oblicima i materijalima.

Cijela je kolekcija pregled kreativnog pristupa modne kuće MAISON MARTIN MARGIELA: Muževni oblici prilagođeni su kako bi uokvirili žensko tijelo. Komadi iz muške i ženske garderobe predstavljeni su u svojim pretjerano velikim inačicama, a vidljivi su tradicionalna obrada i krojačka postupci. Transformacija se događa kroz novu uporabu i nove oblike uobičajenih objekata i materijala. Dominiraju nijanse bije, crne i crvene, boja kože i srebrna boja.