Louis Vuitton ima novu IT torbu

| Fashion |

Coussin Kaki

Prošle godine luksuzna francuska kuća Louis Vuitton imala je najpoželjniji model torbice naziva Multi Pochette. Bilo ju je gotovo nemoguće kupiti jer je svugdje bila rasprodana, a prema svemu sudeći to će se dogoditi i s novim modelom LV torbice naziva Coussin odnosno već se i događa jer je Coussin torbu nemoguće nabaviti.

Coussin Black


Zaista prekrasan model torbe Coussin mogli bismo reći kako je redizajnirani model Multi Pochette torbice. Coussin model predstavljen je u sklopu nove proljetno-ljetne kolekcije Louis Vuitton-a. Isto kao i Multi Pochette, ovaj je model moguće nositi na više načina. Na ramenu, preko tijela ili pak u ruci, a ono što je ključna razlika jest veličina. Coussin torba znatno je veća od njezine prethodnice i baš je zato krasi odlika funkcionalnosti i praktičnosti.
Stvorena od napuhane janjeće kože koja je prošivena prepoznatljivim LV monogramom. Ova prekrasna torba ima podesivu kožnu traku koja omogućuje nošenje cross body, ali i preko ramena, a nošenje preko ramena omogućuje i specifičan lanac naziva Edge Chain. Ona se također može nositi i ispod ruke po uzoru na popularne baguette modele torbi. Coussin model dolazi u više boja: bijeloj, crnoj, crvenoj, kaki, smeđoj, srebrnoj i zelenoj, a cijena po kojoj se prodaje je 3,550.00 $.

LV Coussin