Louis Vuitton zatvorio je modni mjesec šarenom odom Parizu

| Fashion |

Louis Vuitton zatvorio modni mjesec na PFW-u sa svojom proljetno-ljetnom revijom za 2020. godinu na setu postavljenom u dvorištu Louvrea.

Kad su se svjetla prigušila, a urednici, kupci i obožavatelji Vuittona smjestili na svoja mjesta, cijela pozadina zasvijetlila je slikom umjetnice Sophie, koja se micala i mijenjala prije nego što je započela proširena verzija pjesme „It’s Okay to Cry“ napravljene posebno za modnu kuću.

Instagram/@bfa

Sama kolekcija bila je oda Parizu na prijelazu 20. stoljeća. U bilješkama showa mogao se pročitati opis: "Povratak izvorima rađa visoko društvo koje se izražava novim Belle Époqueom, kao u počast onom živahnom vremenu kada je Pariz bio čisto očaranje".

To je prevedeno na element modernog dendizma, s modelima koji su hodali u krojenim trodijelnim odijelima, šarenim prslucima od ševrona i bluzama s kapuljačama. 

Instagram/@marieclairebr

Umjetnički uzorci, odvažne boje i izrazito nosive siluete napunile su pistu, kao i nove izvedbe klasičnih Louis Vuitton torbi. Jedna takva torba pojavila se na ramenima nekoliko modela. To je bila tote u klasičnom LV monogramu pokrivena dizajnom koji izgleda poput složenih VHS vrpca s naslovima nekih od ikoničnih filmova koji su dobili Louis Vuitton twist .

U galeriji možete pogledati neke od izvanrednih Louis Vuitton šarenih lookova.

Instagram/@louisvuitton