Louboutin ponovno oduševljava svojom kolekcijom za proljeće 2015.!

| Fashion |

Netom što su slavne Pigallice napunile 10 godina, nova kolekcija Christiana Louboutina pravi je spoj sportskog utjecaja, rock'n'roll šika i jarke ženstvenosti koja još jednom dokazuje zašto je upravo Louboutin brend kojem se vraća svaka prava ljubiteljica mode.

Ono što volimo kod Louboutinovih proljetnih kolekcija (uz SVE!)  je činjenica da uvijek ostavljaju snažan, jak i šarolik dojam. Od lakirane kože i PVC materijala, ukrašenih potpetica pa sve do ikoničkih So Kate cipela metalik zmijskog printa. Kolekcija za proljeće/ljeto 2015. želi da s najvećim mogućim samopouzdanjem koraknete u svijet!

Iako je jako teško uopće izdvojiti najdraže modele, ne možemo prestati gledati u nevjerojatne resice na Otrot cipelama i fenomenalnu novu interpretaciju Mea Culpe koja je ovoga puta presvučena u toplu zlatnu nijansu te zaokružena s izduženim i elegantno zakrivljenim ovratnikom.

Mea Culpa nije jedini model koji je dobio novi izgled i ne možemo prestati gledati u jedinstvene modernizirane Louboutinove zaštitne stilettice koje su tako dobile zakrivljenu petu. Takav upečatljiv novi dizajn pojavljuje se u nekoliko varijanta kao što su DalidaDeepik i Vagachina, ali naš apsolutni favorit mora biti Dalida d’orsay model u lakiranoj opalescentnoj koži - zakrivljena peta i motivi šavova čine ovaj model idealnim za nadolazeće sunčane mjesece. 

I kao da to već nije dovoljno (pokušavamo zatomiti svoje oduševljenje), Louboutin od 130mm se vratio i to više seksi nego ikad - pun traka, šarenih uzoraka i različitih modela. Već sada možemo zamisliti vrtoglave potpetice na stopalima Dite Von Teese i ostalim odvažnim ikonama stila!