Loewe Bracelet Pouch novi je dizajnerski it komad

| Fashion |

Loewe Bracelet Pouch

Jesen uvijek donosi nove modne uzbudljivosti i baš je zato toliko volimo. Jesen je stilski definitivno najzanimljivije godišnje doba. Budući da je deveti mjesec i da je fashion month iza nas novi it komadi, kao i novi trendovi, isplivali su na površinu.

Loewe Bracelet Pouch

Naime primjetili smo kako su jako moderne torbe koje možemo nositi kao narukvice. Prvi je na modnu scenu ovakav tip torbice doveo Loewe, a njihova Bracelet Pouch postala je ultimativni hit. Naime nakon Loewe-a i Valentino je dizajnirao sličnu torbicu za koju vjerujemo kako će, također, postati vrlo popularna.

Loewe Bracelet Pouch

Loewe Bracelet Pouch je mala torbica koja dolazi u više boja, a ukrasiti je možete i precool zlatnim chunky lancem. Nositi je možete na više načina zbog čega je kupovna ove torbe vrlo isplativa. Možete je nositi preko tamena ili u ruci to jest na ruci kao torbicu. Isto tako možete je nositi s ili bez lanca.

Loewe Bracelet Pouch

Loewe je trenutno jedan od najpopularnijih brendova na svijetu pa nije ni čudno kako svaka krpica koja izađe iz njihove „radionice trendova“ postane popularna