Ljeto je Calzedonia - najljepši kupaći kostimi iz Calzedonije

| Fashion |

Calzedonia

Produženi je vikend, toplo je i sunčano to jest sve je idealno za kratak odmor uz more. Sezona kupanja i sunčanja napokon može biti otvorena.

Calzedonia

Kupaći kostim je must have ljetna uniforma. Bitno je naći kupaći kostim u kojem se osjećate odlično, koji vam savršeno stoji i koji vam se sviđa izgledom.
Kupaći kostim preko ljeta ne skidamo stoga je vrlo bitno kupiti badić koji je napravljen od kvalitetnih materijala, a ujedno da vam i pristaje.

Calzedonia


Calzedonia nas nikad ne razočara svojom ponudom kupaćih kostima, a tako je i ove godine. Osim što prate trendove, kvaliteta kupaćih kostima u Calzedoniji je na zavidnoj razini.

Calzedonia

Ljeto je Calzedonia, kolekcija kupaćih kostima,  u korak je s najnovijim trendovima u svijetu mode. Tako možete pronaći bikinije u hit bojama kao šro su boja lavande, zelena ili pak svijetlo plavoj. Za ljubiteljice klasike rezervirani su pak jednodjelni crni kupaći kostimi, za odvažne tu su svjetlucavi badići.

Calzedonia

Ponuda je zaista šarolika i svatko može pronaći nešto za sebe. Cijelu kolekciju kupaćih kostima, za sezonu ljeto 2021. godine, iz Calzedonije možete pogledati ovdje.