Ljetna kolekcija koja će oduševiti sve ljubitelje dobrog stila

| Fashion |

Ovog ljeta Reserved donosi kolekciju koja će oduševiti sve ljubiteljice dobrog stila, bile one nepopravljivo romantične ili bezvremenski elegantne, zagrižene sportašice ili istinske hipsterice. Glavni moto kolekcije je različitost, a zahvaljujući izuzetnom dizajnu, idealna je za opremanje ovosezonskog ormara. Reserved dizajneri osigurali su dašak istinske elegancije kreiranjem kolekcije inspirirane nadaleko poznatim talijanskim stilom.

Reserved proljeće/ljeto 2017

Nova ljetna kolekcija prepuna je veselih ljetnih haljinica, suknji i asimetričnih prugastih bluza dugih i širokih rukava, s čipkom na rubovima. Majice s uzorkom i bezvremenski traper pravi su ulov za hipstericu iz devedesetih, a avangardne poslovne žene uživat će u raznim tonovima minimalističkih tunika.

Reserved proljeće/ljeto 2017

Kolekcija za muškarce odiše samouvjerenošću, uz elegantne i sportske trendove. Reserved nudi neograničen izbor trapera i military uzoraka. Ovu sezonu obilježio je veliki povratak sportske odjeće, koja danas više nije namijenjena jedino za teretanu i sportske aktivnosti, dok je traper još uvijek temelj muške kolekcije.

Reserved proljeće/ljeto 2017