Ljetna kolaboracija Comme Des Garçons X Converse

| Fashion |

 
Converse i Comme des Garçons po drugi puta surađuju te su stvorili novu poželjnu kolekciju tenisica za koje već sada znamo da će nestati u trenu oka i da ćete se morati izboriti ako ih stvarno želite imati.


Prva suradnja ova dva brenda na tenisici koja je prava ikona, dogodila se 2009. godine kada je Comme Des Garçons Play x Converse Chuck Taylor postala glavna tenisica koju su svi morali imati, a možemo slobodno i reći da je upravo taj model postao najpopularniji i najprepoznatljiviji Chuck Taylor model ikada.

Ova tražena kolaboracija vraća se u sezoni proljeće/ljeto 2017. s dvije nove boje.
Ako ste na tržištu za par udaraca koje možete nadvladati za ljeto, ali i par koji će samo postati bolji svaki put, Conversov model Chuck Taylor uvijek je na putu za izlazak.

Ako ste u potrazi za tenisicama koja možete nositi čitavo ljeto, a opet želite znati da ih možete nositi i nakon ljeta, onda je ovo tenisica za vas jer iz sezone u sezonu postaje sve bolja i traženija.
Commes Des e svakako ovoj legendarnoj tenisici daje dašak svježine i čini ju prepoznatljivom u moru Chuck Taylor tenisica, a moći ćete izabrati između visokog i niskog modela. Tenisica je ukrašena prepoznatljivim srcem Commes Des Garçona koje izviruje s vanjske strane tenisice. Prodajna cijena ove tenisice bit će 139 dolara.