Ljepota svih generacija u novoj Larie kampanji

| Fashion |

Za blještavi završetak godine, dizajnerica LARIE predstavlja zvjezdanu kolekciju pod nazivom “Beauty of golden generation” 15. je po redu i inspirirana Zlatnim dobom Hollywooda. Glavne uloge osim Marininih kreacija ponijelo je i 7 poznatih diva te hrvatskih glumica. Povodom nove kolekcije dostojne modnog Oscara, svaka na svoj način evocira ljepotu i samouvjerenost svojih godina: Kostadinka Velkovska, Nada Abrus, Lana Gojak, Iva Jerković, Ana Marija Percaić, Lana Ujević i Katarina Strahinić.

Larie kampanja

Za ovo blagdansko vrijeme, dizajnerica je odabrala otmjenu kombinaciju crne, zlatne i srebrne boje obogaćene šljokicama i upečatljivim prožimanjem čipke i svile. Novi modni blockbuster očarava, glamurom i zavodljivim dizajnom, a svaka žena u prekrasnim kreacijama zablistat će poput glavne zvijezde, u najluđoj noći u godini.

Larie kampanja

LARIE je pripremila raskošne i prepoznatljive večernje haljine, zavodljive koktel haljine, korzete, hlače i sakoe koji će svakoga zaintrigirati ženstvenim krojevima primjerenima filmskim divama. Novom kolekcijom prevladavaju crna čipka, senzualna i profinjena svila koja dostojno naglašava žensku siluetu, dok moćna modna kombinacija zlatne i srebrne boje upotpunjene šljokicama ispričat će nam modni bestseller Zlatnog doba Hollywooda.

Larie kampanja

“Beauty of golden generation” probudit će u svakoj ljubiteljici retro chica, glavnu protagonisticu sa filmskog platna i ponuditi modni eskapizam u svu raskoš LARIE modnog izričaja.

Larie kampanja

Kolekcija “Beauty of golden generation” odiše nostalgijom i zavodljivošću te je zato predstavljaju jake i samouvjerene žene. Kampanja je snimana u legendarnom zagrebačkom hotelu “Esplanade’’, desetljećima omiljena destinacija filmskih elita koja i sama nosi dašak zlatnih prošlih vremena. Fotografije potpisuje John Pavliš, za make-up je zaslužna Dijana Sajko, a svečane i glamurozne frizure potpisuju Tanja Kustović i Alen Božić iz tima Keune.

Larie kampanja

LARIE kreacije uskoro će biti dostupne i preko WEB SHOP-a, a planira se i otvorenje SHOWROOM-a gdje će se svaka posjetiteljca moći isprobati i iskusiti senzualnost i nosivost LARIE kreacija te zakoračiti u glamuroznu modnu avanturu u maniri holivudskih zvijezda. Kreacije LARIE by Marina Matić možete naručiti i pratiti na Instragram profilu @lariemarinamatic.

Larie kampanja
Larie kampanja
Larie kampanja
Larie kampanja
Larie kampanja
Larie kampanja