LIVE STREAMING: Fashion Week Zagreb by Kaufland

| Fashion |

Kampanjom sa sestrama Miom i Deom Maretić najavljeno je novo izdanje Fashion Weea Zagreb by Kaufland
Fashion Week Zagreb by Kaufland, 11.-12. prosinca, Green Gold centar

Danas u Green Gold Centru započinje ovosezonski Fashion Week Zagreb powered by Kaufland. Najdugovječnije i jedino internacionalno modno događanje u Hrvatskoj večeras otvara vrata svojim uzvanicima, a u dva dana predstavit će se ukupno petnaest dizajnera s kolekcijama za nadolazeću sezonu proljeće/ljeto 2016, dvanaest domaćih dizajnera i tri inozemna dizajnera koji ovaj put dolaze s Fashion Weeka Berlin, Kopenhagen i Budimpešta. Svi čitatelji Wall.hr-a zahvaljujući Generator TV-u, jedinoj internetskoj cjelodnevnoj televiziji čiji se program sastoji od zabavnog sadržaja, glazbe, sporta i edukativnih emisija u ovom će članku moći gledati LIVE revije, ali i od 19h događanja iz backstagea i ostale zanimljivosti.

Ova televizija je kopija velikog ekrana na internetu, a zbog naprednih tehnoloških mogućnosti i jednostavnosti korištenja same aplikacije, gledatelji će se moći osjećati kao da se nalaze na licu mjesta. Prijenos koji počinje u 19 sati uz pomoć vrhunske produkcije i režije Genetator TV-a, gledateljima će omogućiti da dožive atmosferu prije revija, u backstageu, da čuju i vide što rade modni dizajneri i manekenke te doznaju tko se to sve od poznatih uzvanika našao uz samu pistu.  

Ovosezonski Fashion Week Zagreb svojom revijom otvorit će trenutno jedan od najpopularnijih modnih brandova Larie by Marina Lacković za kojim luduju mnoge hrvatske zvijezde i fashionistice. Larie će uz svoju kolekciju „Byron“ ekskluzivno prikazati i nekoliko vjenčanica koje je posebno pripremala za nadolazeći Fashion Week. Revijalni dio nastavlja najkreativnija Splićanka Ana Kujundžić koja se ovog puta poigrala cvjetnim uzorcima i cvijećem, a zatim slijedi austrijska dizajnerica iz Beča Eva Poleschinski koja se već drugi put predstavlja zagrebačkoj publici. U drugom dijelu večeri predstavit će se Simone Manojlović s kolekcijom namijenjenom ženama i muškarcima koji su odvažni, dominantni i žive svu punoću života. Slijedi je novo ime na hrvatskoj modnoj sceni Martina Kovač, koja će se po prvi predstaviti samostalnom revijom.  Prvu večer FWZ predstavit će se i velika zvijezda kopenhaškog Fashion Weeka Stasia koja odijeva mnogobrojne danske i svjetske celebrityje, a večer će zatvoriti BAGS by Kristina Fazinić, s must have torbama, ovaj put inspiriranim njezinom Korčulom.