Linija iz H&M-a koju ste do sada ignorirali

| Fashion |

Na odjeću iz H&M-a lako se je osloniti i sa zadovoljstvom je kupovati. Ako smo željni brzih i jeftinih trendy komada već godinama odlazimo direktno u trgovine H&M-a. Bilo da se radi o dnevnom izgledu, poslovnom ili onom za zabave, u H&M-u uvijek ćemo pronaći ono što nam treba i već nam je postao lojalan suputnik u životima.

No, došlo je vrijeme da dobro promislile jer sada u H&M-u možete pronaći i komade koje čete iz sezone u sezonu ponovo nositi jer su osnovni, klasični, i ono najbolje, kvalitetno napravljeni.

Ako ste ikada kupovali u službenoj online trgovini ovog brenda, sigurno ste već uočili onu malu sivu kategoriju ''Premium Quality''. U liniji vrhunske kvalitete pronaći čete prave kvalitetne odjevne komade napravljene od vrhunskih materijala kao što su kašmir, vuna ili antilop.

Džemper od kašmira / džemper od mohaira / džemper od merino vune

Ovi proizvodi obično su klasičnijeg i osnovnog izgleda poput jednostavnih kašmir vesta, vunenih jakni, kožnih suknja, itd. Drugim riječima, ovi proizvodi idealni su za investiciju koju ćete rado nositi iz sezone u sezonu.

Bluza od svile / kožna suknja / kožne hlače

Proizvodi premium linije su naravno malo skuplji, ali već dobro znamo za onu poslovicu koja kaže "kvaliteta ima svoju cijenu".

Jakna od vune / kožna torba / vuneni kaput

Međutim, takvi komadi vrijedi su ulaganja i upravo su ono što očekujete od dobre osnove u vašim ormarima.  

Pozlaćene narukvice / svilena marama / rukavice od kože