Lilith by Katarina Baban

| Fashion |

 

Poznata glumica i zaljubljenica u modu nedavno je pokrenula brend Lilith, čije su kreacije od sada dostupne na adresi Bosutska 9.

„U svom dizajnu ponajprije se oslanjam na tople boje i lepršave materijale, koji pristaju svakoj ženi i unose vedrinu u svaki dan. Bez obzira na svakodnevne obaveze i ubrzan tempo života, svaka žena zaslužuje izgledati i osjećati se lijepo. Nadam se da će moje kreacije tome pridonijeti“ – izjavila je dizajnerica i glumica, koja osim malim ekranima suvereno vlada i kazališnim daskama.

Katarinin nedavno lansiran brend Lilith od prvih je dana zabilježio velik uspjeh među poznatim predstavnicama estrade, a njene se kreacije često mogu vidjeti i na kolegicama iz glumačkog svijeta. Lilith by Katarina Baban predstavlja idealne haljine za svako doba dana. Ljeto je vrijeme kada sve žene traže idealne i lagane haljine u kojima mogu provesti cijeli dan i noć, upravo vođena time osmislila je mini kolekciju idealnih ljetnih haljina. Lepršave, romantične i jednostavne haljine svakako će biti prvi odabir brojnih dama ovo ljeto.