Lejla Filipović dizajnirala kolekciju Recover

| Fashion |

Lejla Filipović prikazala je u subotu, 11. lipnja 2016., u 11.30 sati u LD Store u Mesničkoj 5 capsule kolekciju pod nazivom Recover. Nakon što je prije dvije godine otvorila trgovinu odjećom LD store u Mesničkoj 5, u kojoj nudi odjeću visoke kvalitete uvezenu iz Turske i Italije, Lejla je počela eksperimentirati vlastitom mini kolekcijom.

Lejla Filipović dizajnirala kolekciju Recover

"Primijetila sam da dame koje svraćaju u LD store rado biraju odjevne predmete koje sam sama dizajnirala. S vremenom se kolekcija proširila. Kolekcija Recover sadrži više stylinga: za posao, izlazak i slobodno vrijeme. Ona je praktična, ali i romantična jer uvijek nastojim provući neki ženstveni motiv, bilo da je riječ o volanima, čipki ili cvjetićima", kaže Lejla i otkriva kako ju je za naziv Recover inspirirala Keuneova So Pure linija istog imena.

Lejla Filipović dizajnirala kolekciju Recover

Riječ je o novoj Keuneovoj liniji organske kozmetike za kosu So Pure koja njeguje i učvršćuje oštećenu kosu iznutra i izvana. "Kao što Keuneova linija obnavlja kosu, tako moja mini kolekcija relaksira i odmara moju dušu, a još sam sretnija ako time usrećujem druge", zaključuje Lejla. Kolekcija sadrži i simpatične majice koje je dizajnirala Ana Grgurić s Tekstilno-tehnološkog fakulteta, a ukrasila Marija Ivandić, zadarska dizajnerica nakita Sia Art.

Lejla Filipović dizajnirala kolekciju Recover

Uz neizostavnu podršku supruga Tarika i prijatelja i poslovnih suradnika Tajane i Berislava Pećanića iz Keune Adriatica, reviju su došla pogledati mnoga poznata lica: Goran Bogdan, Ana Begić, Joško Lokas,  Larisa Lipovac, Ornela Vištica, Marija Borić, Ivan Alduk, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić dvojac iz Elfsa, Kristina Burja, Ivana Tomas, Alma Bukvić i mnogi drugi.

Lejla Filipović dizajnirala kolekciju Recover