Lansirana je Kenzo&HM kolekcija

| Fashion |

Nakon revije u New Yorku na kojoj je globalno predstavljena Kezno X H&M kolekcija, zagrebačka prodavaonica H&M na Cvjetnom trgu u srijedu navečer bila je destinacija svih zaljubljenika u modu i shopping. Preko 200 uzvanika iz društvenog života uživalo je u opuštenoj shopping atmosferi, odličnoj glazbi za koju je bio zadužen poznati DJ Vazmenko. Ekskluzivan shopping okupio je brojna poznata lica među kojima su bili Katarina Baban, Iva Leko, Marija Borić, Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš, Edvin Liverić, Borut Mihalić,Mirjana Mikulec, Ivana Mišerić, Iva Balaban, Sonja Kovač, Olja Vori i brojni drugi. 

Kenzo X H&M

Priliku da prvi odjenu Kenzo x H&M kolekciju za tu večer pripala je glazbenici Sari Renar, glumici Petri Kurteli, reperici Superbabe Killah i tatoo majstoru Nikoli Zorotoviću.

“Volim H&M, volim Kenzo, ova kolaboracija idealan je modni spoj i apsolutno sam zaljubljena u svaki komad ”, izjavila je Petra Kurtela.

“Učiniti modu dostupnu i pristupačnu svima prava je modna poslastica, volim što ova kolekcija slavi individualizam i odvažnost”, izjavila je Sara Renar

“Od svih modnih kolaboracija u ovoj sam se nekako najviše pronašla, duge kožne rukavice moj su omiljeni komad”,  izjavila je Superbabe Killah

“Iznimno mi je drago da sudjelujem u ovoj priči koja slavi modu Na posve jedan nov i uzbudljiv način”,izjavio je Nikola Zorotović

Kolekcija Kenzo x H&M bit će dostupna u oko 250 trgovina i online diljem svijeta od 3. studenog 2016, a u Hrvatskoj u H&M prodavaonici u centru Cvjetni.

Kenzo X H&M

KENZO kolekcija ženske odjeće za H&M predstavlja jedinstvenu posvetu živopisnoj baštini brenda, koja obiluje jarkim printovima, ženstvenim detaljima i razigranim siluetama. Kreativni direktori Kerol Lim i Umberto Leon propustili su arhive osnivača Kenza Takade kroz vlastiti pogled na svijet i podarili pečat 21. stoljeća komadima koji imaju senzibilitet sedamdesetih i osamdesetih. Boje i printovi se sudaraju i kontrastiraju; uticaji kimona oblikuju krojeve; trake i nabori unose šarm folklora, a sportski oblici donose urbanu energiju. Ovo je kolekcija kreacija koje su potpuno jedinstvene za H&M, lako nosive i sveobuhvatne, dok istovremeno bacaju novo svijetlo na neke od najuzbudljivijih modnih priča.

Kenzo X H&M, niKOLA zOROTIĆ

Muška kolekcija koju potpisuju KENZO x H&M drska je, moćna i predstavlja pohvalu printovima, bojama i izražavanju vlastite ličnosti. Kreativni direktori Kerol Lim i Umberto Leon izabrali su arhivske printove osnivača Kenza Takade i udahnuli im novi život na novim klasičnim komadima muške odeće, poput majica, dukseva sa kapuljačom, bomber jakni i parki. Rezultat je kolekcija odevnih predmeta,apsolutno jedinstvena za H&M, u kojoj se boje, printovi i teksture razigrano stapaju i izražavaju pravu slobodu mode.