Lady Gaga poput Lady Di

| Fashion |

Streetstyle kraljica, fotografkinja, modna dizajnerica, žena ruskog milijardera i danas već modna ikona Ulyana Sergeenko dobila je najotkačeniju klijenticu, kraljicu ekstravagantnog stila, Lady Gagu.

Lady Gaga je posljednjih dana žarila i palila Londonom povodom zatvaranja Paraolimpijskih igara, a pritom je otkrila kako je postala vjerna sljedbenica trendova nove ruske modne kraljice koja je ove sezone po prvi puta izbacila i haute couture kolekciju.

Ulyanin stil i modeli iz njene haute couture kolekcije za jesen 2012 Gagi stoje odlično i u crvenoj zatvorenoj šifon te suknji u stilu 50-ih s crnim gumbima na koju je iskombinirala crni remen, crnu torbu, crvene cipele, crne kožne rukavice i detalj poput ovratnika ili rajfa nošenog kao ovratnik od crnog baršuna i perja izgledala je besprijekorno.

Lady Gaga u Londonu pojavila se u odije�i ruskinje Ulyane Sergeenko
Lady Gaga nosi visoku modu Ulyane Sergeenko

Osim toga, Gagu su u Londonu uhvatili i ispred Arts Cluba u prekrasnoj bijeloj vjenčanici iste dizajnerice iz iste kolekcije. Haljine poput vjenčanica za Lady Gagu nisu ništa neobično, a ovaj put ju je kombinirala uz krunu i bijele rukavice. Šuška se kako je Lady Gaga zapravo posjetila London kako bi pripremila teren za promociju svoje nove pjesme posvećene pokojnoj Lady Di, pod nazivom Princess Die. Neki smatraju da je vjenčanica uz krunu odavanje počasti pokojnoj princezi.

Bilo kako bilo, Ulyanine kreacije Lady Gaga očito voli, a volimo ih i mi.