Lacoste slavi 80. rođendan uz Hermes, Boucheron i Goyard

| Fashion |

Devet renomiranih francuskih dizajnerskih kuća pridružilo se rođendanskom slavlju kultnog sportskog branda Lacoste lansiranjem proizvoda inspiriranih upravo vizualnim identitetom slavljenika. Svaki od brandova, uključujući imena kao što su "Hermes", "Boucheron", "Goyard" i "Fauchon", na sebi svojstven način odao je počast velikom, 80. jubileju slavne kompanije, a proizvodi koje su dizajnirali u čast Lacosteu moj su današnji izbor


Goyard putna torba

Najstariji pariški proizvođač prtljage, u čast Lacosteu izbacio je zeleno bijelu putnu torbu, naravno s neizostavnim zelenim krokodilom.

Goyard torba za Lacoste rođendan slavlje francuska kuća dizajnerska
Goyard torba

Fauchon kolačići

Fauchon, pariška dizajnerska kuća hrane u čast 80. rođendana Lacostea izbacila je redizajnirani klasični čokoladni ekler. Ova poslastica uključuje uzbudljive okuse poput zelenog čaja, vanilije, limuna, jagoda i dolazi u prigodnim bojamaa. Posljednje, ali ne najmanje važno, Lacoste logo izrađen od marshmellowa nalazi se na svakom kolačiću.

Fauchon ekleri
Fauchon ekleri

Boucheron broševi

Broševi pariškog proizvođača nakita Boucherona izrađeni su od dijamanata i smaragda i naravno, napravljeni su obliku najpoznatijeg krokodila na svijetu.

Boucheron broševi za Locoste rođendan
Boucheron broševi

Baccarat kristalna vaza

Baccarat,proizvođač kristala, također je na listi od devet francuskih dizajnera koji su odali počast ovoj modnoj marki. Kristalna Baccarat vaza vuče inspiraciju od teniskih trofeja koje je osvajao Rene Lacoste u svojoj teniskoj karijeri. Naravno, to je kombinacija bijelog i zelenog kristala i zadrži Lacosteov logo.

Baccarat vaza
Baccarat vaza

Bernardaud držači za golf loptice

Proizvođač porculana, Bernardaud pridružio se ovoj proslavi sa čak 27 držača golf loptica. Naime, Bernardaud je odlučio odati počast žene Rene Lacostea koja je bila legendarna golferica. Boje u kojima dolaze ovi držači inače su boje u kojima dolaze i klasične polo Lacoste majice.

Bernardaud stalci za golf
Bernardaud stalci za golf

Cristofle palice za golf

S obzirom da je cijela Lacoste obitelj bila ljubitelj golfa, Cristofel palice za golf s kožnom drškom idealne su za proslavu njihovog rođendana.

Cristofle palica za golf
Cristofle palica za golf

S.T. Dupont set

Dupont je u čast Lacostea pak izbacio set koji može zatrebati igraču tenisa ili golfa pije ili poslije meča, a sadrži dva upaljača, rokovnik, sve kemijske olovke i dvije svjećice.

Dupont pisaći pribor
Dupont pisaći pribor

Veuve Clicquot

Poznati proizvođač šampanjaca  za Lacoste osmislio je kožnu torbu za golf s posebnim mjestom naravno za šampanjac.

Veuve Clicquot torba za golf

Hermès torba za tenis

Ultimativni lider u luksuznim dobrima, Hermes, za ovaj jubilej lansirao je torbu za tenis u zelenoj krokodilskoj koži.

Hermes torba
Hermes torba

Svi ovi proizvodi napravljeni u čast Lacostea biti će dostupni od danas do 16. lipnja u Coletteu u Parizu.