Kylie Jenner prekršila je sva pravila odijevanja na svadbama

| Fashion |

Justin i Hailey Bieber vjenčali su se 30. rujna po drugi put , ali jedna od njihovih slavnih gošća uspjela ih je zasjeniti.

To je napravila Kylie Jenner, koja se potrudila napraviti najbolji posao u zasjenjivanju mladenke tako što se na zabavi pojavila izgledajući poput najpopularnijeg zlatnog kipića, Oscara.

Gospođica Jenner nije jedina slavna osoba koja je prisustvovala vjenčanju. Prema nekim izvještajima lista gostiju bila je zaista impresivna. Pojavili su se svi, uključujući Edom Sheerana, Ushera, Kendall Jenner, Travisa Scotta i Katy Perry.

Instagram/@haileybiber

Dok je Hailey za svoj veliki dan odabrala elegantnu haljinu nadahnutu Meghan Markle , Kylie se odlučila prekršiti sva pravila oblačenja za goste na svadbama i odabrala je haljinu koja više otkriva nego pokriva.

Kylie je na svom Instagram profilu podijelila slike svog nevjerojatnog ogrtača i moramo reći da je izgledala fantastično.

Instagram/@kyliejenner

No, veliki shout out ide stvarnoj ikoni stila, maloj Stormi ,koja je zaslužna za održavanje stvarnosti pa je tako uparila par ledeno bijelih tenisica sa svojom party haljinicom.

Instagram/@kyliejenner