Kultne Chanel torbe koje su uvijek u trendu

| Fashion |

Instagram/ @jodibilk

Nekolicina modnih kuća može se pohvaliti impresivnom arhivom torbi poput francuskog Chanela.

Lista kultnih Chanel torbi je zadivljujuće duga, a sastoji se od bezvremenskih modela koji potječu mahom iz prvih godina brenda, koje je dizajnirala osobno Coco pa sve do Lagerfeldovih IT modela.

Pogledajte listu vječnih predmeta želja svih zaljubljenika u modu:

Chanel 2.55
Prvo mjesto zauzima najpopularniji Chanel model. Osmislila ju je Gabrielle Chanel, u veljači 1955, po čijem datumu je i dobila ime.

Chanel

Chanel Boy
Prije sedam godina Karl se odlučio na posvetu prvoj ljubavi Coco Chanel, Boyu Capellu. Tada je na tržište lansirana Chanel Boy torba koja je pomutila razum svim modnim entuzijastima. Posjeduje čvrstu strukturu s teškim lancem i metalnom kopčom. Ovaj model pripada stalnoj ponudi s obzirom na to da se svake godine ponovno proizvodi.

Chanel

Chanel Classic
Remix 2.55 i Karla Lagerfelda ostao je vjeran inspiraciji uz sitne suvremene odlike. Lanac je dobio pojačanje u obliku crne kože koja je obmotana oko njega, a kopča je unaprijeđena postavljanjem loga CC.

Chanel

Chanel Gabrielle
Torba je postala instant klasik kada je 2017. predstavljena na SS RTW kolekciji i predstavlja Lagerfeldovu posvetu gospođici Gabrielle. Zanimljivog dvodijelnog oblika, ovo je prva Chanel unisex torba.

Chanel