Kristina Šalinović pridružila se modnom timu Elite Model Look Croatia

| Fashion |

Kristina Šalinović za Bionda Castana
Kristina Šalinović za Bionda Castana

Još nas manje od dva tjedna dijeli od početka regionalnih castinga Elite Model Look 2016 Croatia tijekom kojih će hrvatski Eliteov tim posjetiti Zagreb, Split, Rijeku, Osijek, Zadar i Slavonski Brod.  

Već 33. godinu za redom Elite organizira najprestižnije natjecanje modela u svijetu i nudi priliku tisućama djevojaka i mladića (između 14 i 22 godine starosti) da ostvare svoj san i slijede put top modela kao što su Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen i Sigrid Agren, a koje su i bile otkrivene zahvaljujući sudjelovanju na Elite Model Look natjecanju.

Uz Marka Lovrića, direktora Relatum Model Managementa, koji je doveo ovo svjetski poznato natjecanje u Hrvatsku, stručni žiri na castinzima predvoditi će Kristina Šalinović, jedna od najuspješnijih hrvatskih modela u svijetu. Kristina je tijekom svoje karijere krasila naslovnice najpoznatijih svjetskih magazina te nosila revije za neka od najvećih imena u svijetu mode, a djevojkama koje uđu u finale prenijeti će svoja iskustva.

Elite Model Look 2016 Croatia

Regionalni castinzi će se održati na sljedećim lokacijama - trgovačkim centrima, a svi počinju u 16.00h:

  • 7.svibnja (subota) - Arena Centar, Zagreb
  • 8. svibnja (nedjelja)  - Zapadni trgovački centar (ZTC) Rijeka 
  • 14. svibnja (subota) -  TC Portanova, Osijek
  • 15. svibnja (nedjelja) - City Colosseum, Slavonski Brod
  • 21. svibnja (subota) - City Center one Split
  • 22. svibnja (nedjelja) - Supernova centar Zadar

Pobjednici će biti odabrani po fotogeničnosti, osobnosti i prirodnoj ljepoti, ali i njihovom potencijalu da odgovore na trenutne modne trendove. Na kraju svakog dana regionalnog castinga žiri Elite Model Looka odabrati će natjecatelje koji će sudjelovati na nacionalnom castingu u lipnju 2016. u Zagrebu. A potom njih 8 ženskih i 8 muških natjecatelja biti će pozvani na finale hrvatskog Elite Model Look-a u rujnu. Konačni cilj je osvojiti mjesto na svjetskom finalu zajedno s više od 50 djevojaka i mladića odabranih u više od 30 zemalja i osigurati dvogodišnji ugovor s agencijom Elite.

Kristina Šalinović za Bionda Castana
Kristina Šalinović za Bionda Castana

Kako bi sudjelovali na Elite Model Look natjecanju, kandidati moraju biti u dobi od 14 do 22 godine, te za djevojke minimalna visina 172cm, a za dečke minimalna visina 183cm.

Svi koji se prijavljuju, a ukoliko su mlađi od 18 godina, moraju doći u pratnji (jednog) roditelja ili zakonskog skrbnika, kako bi na prijavnom obrascu potpisali pristanak za sudjelovanje. Djevojke bi trebale biti minimalno našminkane u odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su tajice, uske traperice i obična majica. Dečki bi također trebali nositi odjeću koja pokazuje cijelu figuru kao što su obična majica i uske traperice te biti bez kape.

Sve novosti pratite putem službene stranice, Facebook stranice te putem Instagram profila.