Kreativna Havaianas x Eastpak kolekcija donosi svježinu na modnu i lifestyle scenu

| Fashion |

Hrabri spoj dva, naizgled, različita brenda uvijek donosi svježinu na modnu i lifestyle scenu, a ponekad može rezultirati zaista jedinstvenim proizvodima koji završe na mnogobrojnim popisima želja.

Jedan od takvih spojeva je najnovija suradnja brendova Eastpak i Havaianas koji su se udružili i kreirali kolekciju torbi i putne prtljage kojom su odlično utjelovili pozitivan i mladenački duh oba, već kultna, brenda.

Na prvi pogled radi se o dva potpuno različita brenda, no spajaju ih zajedničke kvalitete koje njeguju već dugi niz godina. Oba brenda njeguju dugu tradiciju te neprestano rade na kvaliteti svojih proizvoda spajajući njihovu funkcionalnost i atraktivan dizajn. Također, iznova oživljavaju svoju ponudu kreativnim idejama, te su isto napravili kroz najnoviju suradnju. Havaianas x Eastpak kolekcija će ujediniti i oduševiti ljubitelje oba brenda, ali i prisvojiti one koji će se tek sada odvažiti na prvu kupnju.

Četiri prepoznatljiva Eastpak dizajna osvježena su detaljima izrađenim od kvalitetne gume po kojoj su Havaianasice prepoznatljive te zabavnim i vibrantnim bojama Brazila, gdje je Havaianas kreirao svoje prve japanke 1962. godine. Svaki model izvrsno spaja kultne značajke oba brenda te prema tome i nosi oba logotipa izrađena od gume. A kultni model Havaianasica, koji je inspirirao cijelu kolekciju, je jedan od bestselera – Brasil. Ova brazilska ikona rođena je 1998. godine i savršeno utjelovljuje boje brazilske zastave i zemlje s plavom, zelenom i žutom bojom kojima predstavlja duboko more, bogate šume i divne plaže. Samo jedan pogled na njih je dovoljan da se poželimo transportirat na najbližu plažu, a sada kada su nam dostupni ruksaci, torbe i prtljaga s istim duhom – iskušenje je sve jače.

The Paddded Pak'r ruksak je kreiran za svakodnevne prilike i dorađen čvrstom gumenom ručkom i vodootpornim zatvaračem, a njegova prednost je fora džep na koji se mogu pričvrstiti japanke i na taj način biti spremne za nošenje u bilo kojem trenutku. Ruksak je idealan za korisnike laptopa zbog podstavljenog pretinca koji štiti tehnologiju te podstavljenih naramenica, koje osim udobnosti, pružaju mogućnost prilagodbe ruksaka vašem osobnom stilu. Springer torbica za nošenje oko struka, poznatija pod nazivom bum bag, može se iskombinirati na razne načine zahvaljujući remenu koji se može podešavati. Idealna je za spremanje manjih, ali esencijalnih, stvari za svaki dan ili kombiniranje uz odvažne streetstyle kombinacije.

Yap toaletna torbica postala je neodoljiva u novoj, vibrantnoj, verziji s vodootpornim zatvaračem. Iako se čini mala, ona zapravo ima mnogo prostora za spremanje stvari bez kojih ne možete svaki dan, a osobito na putovanjima. Tranverz klasična putna prtljaga oživljena je zaštitnim bojama Havaianasa i gumenim detaljima. A ona dolazi u tri veličine koje su idealne za svaku priliku, od vikend putovanja do dugih putovanja. Svaki dizajn upotpunjen je vodootpornim zatvaračem, glatkim sustavom kotača i teleskopskom ručkom za jednostavnu navigaciju tijekom cijelog putovanja.

Havaianas x Eastpak kolekcija bit će dostupna u online trgovinama oba brenda. Zahvaljujući online shoppingu može se u samo par klikova naći u našim rukama i upravo zbog toga iščekujemo 1. svibnja kada će biti dostupna u Havaianas online trgovini.