Kožne jakne koje ćemo nositi ovog proljeća

| Fashion |

Instagram / @veronicaferraro

Kožne jakne ne poznaju sezonu te su klasici u našim ormarima. Također su i pravi kameleoni te nude daleko više od crnog motociklističkog izgleda.

Što nas čeka ovog proljeća kada se radi o kožnim jaknama? Donosimo vam najvažnije trendove koje trebate uzeti u obzir pri kupovini nove kožne jakne.

1. Western stil
Od kada je Dior donio Western stil na modne piste, sve modne osviještene žene ovog svijeta, zapalile su ze za ovaj najnoviji trend. Od sada na ulicama ćemo viđati kaubojske čizme, traperice visokog struka, western košulje i kape, a sada je na red došla i kožna jakna. Pravi modni trenutak pod reflektorima i u slavi trenutno uživaju kožne jakne u boji konjaka, koje će vas na trenutak pretvoriti u pravu kaubojku.

Instagram / @anoukyve

2. Kožne jakne s remenom
Ne radi se samo o inačicama remena motociklističkih jakni na koje smo navikli. Ove sezone koža jakna može biti poprilično ženstvena. Jakne s remenom koji se veže u čvor ili mašnu, dodatno će naglasiti vaš struk, dok V rezovi dekoltea su idealan izbor za proljeće.

Instagram / @ganni

3. Khaki nijanse
Osim glavnih IT boja ovog proljeća poput ružičaste, konjak i bordo boje, ovo proljeće obilježit će kožne jakne u khaki boji. Ovo je svakako trend koji treba popratiti i koji svakim danom postaje sve značajniji. 

Instagram / @hironaeparis