Konačna potvrda: Isabel Marant za H&M

| Fashion |

nOVA SURADNJA STREET LANCA S DIZAJNERSIM IMENOM, Isabel Marant za H&M
Isabel Marant za H&M

Šuškanja su konačno potvrđen, sljedeća suradnja poznatog street lanca H&M-a biti će s pariškom dizajnericom Isabel Marant. Marant, čije su tenisice na petu zadnjih sezona najdraži odjevni predmet svih fashionistica, dizajnirati će za H&M jesensku kolekciju.

nOVA SURADNJA STREET LANCA S DIZAJNERSIM IMENOM, Isabel Marant za H&M
Isabel Marant i Margareta van den Bosch

Suradnja će se ostvariti osim na ženskoj kolekciji i na muškoj koju će Isabel raditi, zanimljivo, po prvi puta, a tu će biti i na modni dodatci. Sve nas očekuje u odabranim H&M dućanima i online dućanu već 14. studenog.

nOVA SURADNJA STREET LANCA S DIZAJNERSIM IMENOM, Isabel Marant za H&M
Isabel Marant

 "Polaskana sam ovom suradnjom, H&M radi s najboljim svjetskim dizajnerima i ovaj poziv je velika čast za mene. Ciljam stvoriti nešto nosivo, što će žene željeti nositi svakodnevno i to s određenom dozom bezbrižnosti koja je po meni, tipična za Parižanke. One se odjenu, ali ne pridaju previše pažnje svog izgledu i svejedno izgledaju vrlo seksi", povodom najave suradnje izjavila je Isabel. Iz H&M-a su izjavili kako je Isabel Marant sinonim za pariški šik i kako njena kombinacija urbanosti, boho elegancije i rock 'n' roll duha stvara originalnu Francuskinju. Čelnici H&M-a također ne kriju zadovoljstvo ovom suradnjom i čekaju vidjeti rezultate. Hoće li kolekcija Isabel Marant biti uspješnija od onih Victor&Rolfa, Karla Lagerfelda, Stelle McCartney, Versacea, Lanvina, Marnija i Maison Martina Margiele?

Isabel Marant za H&M