Kombinezon iz Manga koji vlada Instagramom

| Fashion |

Instagram / @blancamiro

Svi koji nas pažljivo čitaju, znaju da je tamni traper vladar sezone, a sukladno tome jedan kombinezon iz Manga zavladao je blogovima i društvenim mrežama.

Traper od glave do pete ponovno se vratio na velika vrata, a riječ o trendu koji zahtjeva malo truda. Kako bi pravilno nosili ovaj trend potrebno je imati traper komade u identičnoj boji, a njih pronalazak nikako nije jednostavan zadatak.

Međutim, sada se možete osloniti na jedan od svima nam omiljenih brendova, Mango. Rješenje za traper od glave do pete je novi kombinezon napravljen od hit tamnog trapera.

Instagram / @charnellegeraldine

Kombinezoni nam olakšavaju život, jer umjesto procesa odabira koju majicu nositi na koje hlače, a svi znamo da to može potrajati, sada imate finaliziranu kombinaciju koja je apsolutni trend u modnom svijetu.

Instagram / @camillecharriere

Ako ste mislili da vam Mango nudi samo još jedan u nizu 'običnih' kombinezona, prevarili ste se. Riječ je o super elegantnom kombinezonu u duhu sedamdesetih s pravim retro detaljima od nogavica koje se šire u zvono (vizualno će vas učiniti višima), sve do džepova zakrpanih na kombinezon, V izrezom i kratkim rukavima. Nama omiljen detalj je ipak remen s kojim možete naglasiti svoj struk.

Mango - 549,90 kuna

Mislite da smo već sve rekli? Nismo, barem ne možda i najbolju stvar, a to je da je ovaj kombinezon iz Manga napravljen od 100% pamuka što znači da je udoban za nošenje te nije krut kao uobičajena traper tkanina.