Komadi s prepoznatljivim Dolce & Gabbana uzorkom po pristupačnim cijenama; donosimo vam novu H&M kolekciju inspiriranu poznatim brendom

| Fashion |

 

H&M

Tkanina s uzorkom limuna je prepoznatljivi znak brenda Dolce & Gabbana, a sada nam je H&M pružio priliku uživati u ovom uzorku bez da potrošimo cijelu ušteđevinu.

Uzorak limuna ili volite ili ne, ali kako bilo, to je već sezonama najpopularniji uzorak poznatog brenda Dolce & Gabbana. Ove sezone je H&M predstavio kolekciju sa skoro identičnim uzorkom, ali naravno, po puno pristupačnijim cijenama.

Uzorak limuna cijelom outfitu daje dozu odvažnosti, ali kao i sve statement stvari ga treba pažljivo kombinirati, bez previše pretjerivanja. Kombinirajte ga uz jednobojne i jednostavne komade, a savršeno pristaje i u kombinaciji sa zlatnim nakitom.

Ako ste malo smjeliji u svom oblačenju, limun uzorak možete nositi i s jakim bojama kao što je crvena, ali pažljivo da izbjegnete neželjeni efekt.

S obzirom na to da sada možemo nositi omiljeni uzorak bez da potrošimo cijelu ušteđevinu, pronašli smo najljepše komade iz nove H&M kolekcije, a naše favorite vam donosimo u nastavku.

H&M, 199,90 kn
H&M, 199,90 kn
H&M, 299,90 kn
H&M, 199,90 kn
H&M, 99,90 kn
H&M, 259,90 kn
H&M, 79,90 kn
H&M, 59,90 kn