Kolekcija nakita Messika by Gigi Hadid

| Fashion |

Instagram / @messikajewelry

Poznati francuski brend nakita, Messika, na tržište je izbacio kolekciju nakita u suradnji sa svjetski poznatim modelom pod nazivom Messika by Gigi Hadid.

Gigi Hadid osim što je glavno lice nove kampanje za Messika kolekciju nakita, također se može pohvaliti i da je glavna kreativna dizajnerica ove kolekcije. Povodom desete obljetnice ikonske kolekcije Messika nakita pod nazivom Move, top model Gigi dizajnirala je posebnu Capsule kolekciju.

Kolekciju Messika by Gigi Hadid karakteriziraju ravni i geo-sterički oblici te se sastoji od osam komada nakita: dva različita prstena, jedne narukvice, tri ogrlice, jednog para naušnica i jednog earcuffa.

Instagram / @messikajewelry

Kompletna kolekcija Messika by Gigi Hadid, dostupna je u tri varijante. Onoj u žutom, ružičastom i bijelom zlatu, a možete izabrati između modela koji su dodatno ukrašeni s dijamantima, kao i onih jednostavnijih bez dijamanata.

Instagram / @messikajewelry

Najjeftiniji komad nakita iz kolekcije košta 840 eura, a cijelu kolekciju i dodatne informacije možete pronaći na službenoj web stranici brenda Messika.  

Instagram / @messikajewelry