Kolekcija "Black Night - White Light" na Modnom ormaru

| Fashion |

Black Night - White Light

Kolekcija pod kreativnim imenom "Black Night – White Light" predstavlja spoj urbanog street style-a i retro elemenata koji se u kreativnoj simbiozi nadopunjuju i čine jednu skladnu cjelinu putem međusobnih kombinacija različitih materijala i tekstura. Kolekcija kojom dominira crna kao glavna boja nadopunjena je nijansama antracit sive, bordo crvene i metalik prljavo roze.

Black Night - White Light by Petra Pavlica i Stjepan Čuka

Tkanine korištene u izradi same kolekcije su prioritetno pamučni kao što su keper, svila i til. Njihovom međusobnom kombinacijom dobiven je savršeni spoj estetiziranih silueta i oblika koji se oformljuju u svojevrsnu odjevnu kombinaciju namijenjenu urbanim ženama i muškarcima.

Modni dodaci su završni element cjelokupne priče dajući hard notu kolekciji u obliku remenja, metalnih ogrlica i kožnih torbi.

"Kako je noć crna, a svjetlost bjelina, tako i ova kolekcija sadrži dark i light elemente koje će svaka modno osviještena osoba moći prepoznati i prilagoditi već svom postojećem modnom izričaju" kažu Čuka i Pavlica.

U videu "Black Night – White Light" koji potpisuje Vanja Vascarac glavnu ulogu imaju modeli Dario Gluvačević i Vlatka Kolarić.