Kojim modnim komadima najbolje naglasiti struk

| Fashion |

@LUCYWILLIAMS02/INSTAGRAM
@LUCYWILLIAMS02/INSTAGRAM

 Znate one žene koje vidimo na televiziji i izgledaju kao živo utjelovljenje pješčane figure? Jennifer Lopez? Beyonce? Kim Kardashian? Poznato? Što učiniti osim satima svakodnevno vježbati u teretani? Možete nositi odgovarajuću odjeću za to...U nastavku saznajte koju, garantiramo vam da ju već imate u ormaru!

BILO ŠTO VISOKOG STRUKA

Hlače ili suknja visokog struka ultimativno su najbolji i najjednostavniji način kako se "utegnuti" u srednjem dijelu tijela.  

Zara Cropped High Waisted Trousers / Derek Lam Suede A-Line Skirt
Zara Cropped High Waisted Trousers / Derek Lam Suede A-Line Skirt

VERTIKALNE PRUGICE

Ako horizontalne prugice proširuju, onda je valja logično da vertikalne rade ono suprotno. Ovaj dizajn će izdužiti vaš gornji dio tijela te vas učiniti vizualno mršavijima.  

HLAČE ŠIROKIH NOGAVICA

Široka silueta u donjem dijelu tijela kreirat će kontrast između vašeg struka i širokih nogavica te vas učiniti vizualno najmršavijima u srednjem dijelu tijela. 

ZARA WIDE-LEG VELVET TROUSERS 169.90 HRK
ZARA WIDE-LEG VELVET TROUSERS 169.90 HRK

PEPLUM

Ovaj klasični kroj iz 40-ih godina zadržao se u modi već desetljećima - i to s dobrim razlogom. Peplumom ćete najbolje naglasiti obline i istaknuti tanak struk.

Zara Peplum Top (99,90 HRK)
Zara Peplum Top (99,90 HRK)

HALJINA NA PREKLOP

DVF je popularizirala ovaj look u 70-ima, svojim haljinama koje tako savršeno naglašavaju žensko tijelo. Toliko su obožavane da su od prvog dana pa sve do danas ostale kultni klasik. Danas možete pronaći ovaj model haljine u različitim materijalima, bojama, dužinama,...

JAKNA S REMENOM

Ima li boljeg načina kako suziti struk od remena na jakni ili kaputu? Odaberite model koji, kada zakopčan, sjeda taman na najuži dio struka.  

ZARA BELTED BLAZER  599.90 Kn
ZARA BELTED BLAZER 599.90 Kn

ILI SAMO REMEN

Perfekciju pješčanog sata uvijek možete postići i klasičnim "omotavanjem" oko struka. Na taj način svu pažnju stavljate na definirani srednji dio tijela, a upravo ste i savršeno upotpunili svoj outfit.