Kojih 10 modnih komada potražiti na ljetnim sniženjima?

| Fashion |

Instagram/@cococuenco

Ljetne rasprodaje službeno su počele. U dućanima vlada potpuni kaos.

 

Sva roba koja je tijekom ove sezone nije prodala izvađena je na police dućana, a cijene su drastično smanjene. Teško je snaći se u moru odjeće i koja je zavladala prodajnim centrima i ulicama grada. Svi su u pohodu za dobrim ponudama. Jeste li se ikada zapitali koje komade odjeće je najisplativije kupovati na ljetnom sniženju? Donosimo vam kojih 10 ključnih komada potražiti na ovosezonskom sniženju.

Jakna

Kvalitetne jakne često znaju biti veoma skupe. Kože ili traper su statement komadi u ormaru svake fashionistice, a na ljetnim sniženjima cijene im padaju za više od 50% pa ćete dobre komada pronaći jako povoljno.

Instagram/@karpunina.k

Cipele na visoku petu

Sve žene su slabe na cipele. Jednom kada nađete dobar par cipela nosit ćete ih na gotovo sve modne kombinacije, a na sezonskim sniženjima skupe cipele dobivaju razumniju cijenu pa ako želite uložiti u kvalitetan par cipela, ljetno sniženje je pravi trenutak.

Instagram/@aquazzura

Pletena torba

Pletene torbe su apsolutni must have za ljeto. No, njihova cijena često predstavlja problem. Naime, pletene torbe znaju imati paprene cijene. Na ljetnom sniženju možete ih pronaći za razumniju cijenu, a sigurno će vam trajati više sezona. Ponuda je bogata pa savršenu pletenu torbu možete pronaći u gotovo svim dućanima.

Zara

Pletivo

Iako se pletivo pretežno nosi u hladnijim danima, možemo ga pronaći u inventaru gotovo svih dućana po jako povoljnim cijenama. Nemojte se ustručavati kupiti dobru pletenu vestu na ljetnom sniženju jer za samo nekoliko mjeseci, kada zahladi, bit ćete zahvalni sami sebi što ste ju kupili.

mikutas

Svečana haljina

Svečane haljine nisu nešto što vam je potrebno za svaki dan. No, par puta godišnje zasigurno posežete za jednom. Ove sezone apsolutni hit su slip haljine koje su savršen izbor za svečane prilike. Na sniženjima ih možete pronaći za prihvatljivu cijenu te bi vam preporučili da svakako iskoristite priliku za kupnju barem jedne.

Instagram/@velvetdynasty

Midi suknja

Midi suknje apsolutni su hit sezone te vam preporučujemo da kupite neku od njih ako naiđete na dobru priliku. Ako niste ljubitelj midi dužine ovo je prilika da isprobate nešto novo, a ne potrošite puno novca.

Instagram/@andicsinger

Traperice

Svršen par traperica je must have u svakom ormaru. Traperice znaju imati visoke cijene pa je sniženje prilika koju ste čekali da kupite upravo one traperice koje već dugo mjerkate, ali niste bili spremni kupiti zbog cijene.

Instagram/@laurie_ferraro

Sako

Svakoj ženi potreban je barem jedan klasičan sako. On se može nositi u svakoj prilici, a ove sezone apsolutni je must have te dolazi u svim bojama i uzorcima. Ako ste gledali neki sako u jarkoj boji, a niste htjeli potrošiti svoj novac ovo je idealna prilika da si ga priuštite.

Instagram/@fakander

Poslovne hlače

Svaka žena mora imati jedan par poslovnih hlača na crtu. Svima, s vremena na vrijeme, zatrebaju elegantnije hlače, tako da potrudite se pronaći jedne takve dok traju sniženja.

Instagram/@carodaur

Kaput

Kaput je zimski statement komad, a njegove cijene su sve samo ne niske. Kvalitetan kaput nositi čete godinama. Ljetna sniženja savršeno su vrijeme za kupnju ovako velikog zimskog komada jer im cijene drastično padaju.

Instagram/@charlotteemilysanders