Koji su uzorci sada in

| Fashion |

Popularni uzorci

1. Karirani uzorak
Karirani uzorak neko vrijeme nije bio toliko popularan, ali sudeći po ponudi u street style dućanima ove sezone je ponovno in. Natkošulje odnosno deblje košulje, koje glume jaknu, ali i vuneni prsluci neodoljivi su upravo u kariranom uzorku.

Zara


2. Prugice
Točkice su jedan period bile popularnije od prugica iako su i točkice i prugice vječni klasici i s ta dva uzorka nikada ne možete pogriješiti. No po svemu sudeći ove sezone će prugice prevladavati nad točkicama.

Zara


3. Krokodilski uzorak
Krokodilski uzorak najveći je hit u svijetu cipela i torbica. Krokodilski uzorak vrlo je otmjen i cipele odnoso torbice u krokodilskom uzorku izgledat će skuplje nego što zaista jesu.

Paris Texas


4. Kravlji uzorak
Životinjski uzorak prije par godina vratio se na modnu scenu. Leopard i zmijski uzorak svojevrsni su klasici koji su uvijek popularni, u manjoj ili većoj dozi. Kravlji uzorak je novitet u svijetu uzoraka i ove sezone je popularniji od leopard i zmijskog uzorka.

Kravlji uzorak


5.Tie Dye
S obizrom na situaciju s koronavirusom te da je trenirka postala najpoželjniji komad odjeće popularnost tie dye uzorka je porasla.

Zara