Koji accessories je in ovog ljeta

| Fashion |

Koji se modni dodaci nose ovog ljeta?

Accessories je ono što outfit čini zanimljivim. Ono što su začini u kuhinji to je accessorize u modi. Mi vam, u nastavku, donosimo ključne komade nakita i modnih dodataka za ovo ljeto.
1. Bucket hat
Bucket hat odnosno ribarski šeširić već je duže vrijeme in, a ovog ljeta bit će posebno popularan. Odličan je jer štiti kožu vašeg lica, koja je najosjetljivija, od štetnih zraka sunca.

Stradivarius, Zara, Stradivarius

2. Šilterica
Ako ste pak više sportski tip onda je šilterica idealno pokrivalo za glavu koje će vas štiti ovog ljeta. No šilterica nije rezervirana samo za sportske tipove jer ona je ove sezone vrlo fashion.

Zara, About You


3. Šarene ogrlice
Šarene ogrlice od perlica veliki su hit ovog ljeta. Ogrlice nalik na one koje smo nosili kao djeca idealan su acceissorize za plažu, ali odlično se slažu i na večernje ljetne outfite jer mu daju dozu razigranosti.

H&m, Zara, H&M


4. Nanogvice
Nanogvice odnosno narukvice koje se nose na gležnju još su prošlog ljeta bile in. Nanogvice su rezervirane za nošenje u ljetnim mjesecima jer jedino na golu nogu dolaze do izražaja.

H&M


5. Rajf
Debeli i široki rajf ove sezone zamijenjen je malim, tankim, metalnim rajfom nalik na tijaru. Takav rajf daje savršenu dozu boho duha svakom outfitu, a znamo kako je boho stil rezerviran baš za ljetne mjesece.

H&M

7. Naočale

Naočale su neizostavni dio bez kojeg odlazak na plažu ne možemo preživjeti odnsno one su zaista beach essentials.

Zara

8. Marama

Marama zavezana oko glave bila je vrlo trendi ovog proljeća, a bit će i ovog ljeta. Osim što je možete vezati oko glave na razne načine također je možete zavezati i oko grudi kao top ili pak oko struka kao pareo.

Pinterest