Ključnih 5 modnih komada koji vam trebaju ODMAH

| Fashion |

Ovih 5 modnih komada pravi su spas u ovo prijelazno doba

Trendovi dolaze i odlaze. Iz sezone u sezonu nose se različiti IT komadi, a trendseterice diljem svijeta viđamo u istim majicama, cipelama, kaputima,...Ali koji su to komadi koje zaista TREBAMO imati u ormaru ove sezone, iz praktičnih, al ii stylish razloga?

Donosimo 5 trenutno najvećih trendova koje sve žene trenutno obožavaju i kupuju. Prilično smo sigurni da ih već sve imate u ormaru, ali ako vam kojim slučajem nedostaju, sad je pravo vrijeme da ih dodate u vlastitu kolekciju.

TAJICE

Zahvaljujući popularnosti fitness industrije, tajicama je naglo porasla popularnost. Idu uz sve, a ako odaberete model nekog luksuznijeg materijala - nećete ih nikada poželjeti skinuti!

JOSEPH Stretch-suede leggings £695 / SPLENDID Waffle-knit leggings £105
JOSEPH Stretch-suede leggings £695 / SPLENDID Waffle-knit leggings £105

TRAPEZ HLAČE

Ovo je bila godina trapez hlača! Bilo da se radi o traperu ili nekom drugom luksuznijem materijalu - ovo je kroj koji vam treba u ormaru. 

ZARA MID-RISE FLARED JEANS 249.90 Kn
ZARA MID-RISE FLARED JEANS 249.90 Kn

IZVEZENI TRAPER

Mislili smo da će ovaj trend ostati u ljetnoj sezoni, no prevarili smo se. Vidjevši toliko modela na tjednima mode za jesensku sezonu, jasno nam je da ovaj trend neće tako brzo nestati. Traper komadi od izvezenih detalja apsolutni su hit i svaki outfit učine zabavnijim i veselijim!

ZARA EMBROIDERED DENIM JACKET WITH BADGES  349.90 Kn
ZARA EMBROIDERED DENIM JACKET WITH BADGES 349.90 Kn

SLIP HALJINA

IT model haljine koji je vladao 2016. godinom neće tako ubrzo nestati. U party sezoni koja je ispred nas očekujemo ukrašene slip haljinice luksuznih materijala.

Seksi slip haljina ASOS

BOMBER JAKNA

Bomber jakna je već davno proglašena esencijalnim komadom za sezonu jesen-zima 2016. Casual, sportski look koji tako jednostavno možete postići prebacivši je preko bilo kojeg outfita je upravo ono čemu težimo u ovo prijelazno doba. 

ASOS Ultimate Bomber Jacket £45.00
ASOS Ultimate Bomber Jacket £45.00