Ključni basic komadi koje svaka cura treba imati u ormaru

| Fashion |

Mija, Creators of Desire
Mija, Creators of Desire

Želite čuti tajnu? Neki komadi koji najbolje stoje na svim tipovima i oblicima tijela su zapravo najobičniji basic komadi koje svatko od nas ima u svojoj kolekciji i sigurno se skrivaju u vašem ormaru. Ako ste kojim slučajem zaboravili na ove spasioce stila, danas s vama dijelimo 5 komada koji će odgovarati svakoj figuri i svakom stilu. Jesmo vas zainteresirali? Detalje saznajte u nastavku. 

1. Jednostavna crna haljina

Ne može bolje od jednostavne, casual crne haljine. Ovaj basic komad u garderobi stajat će na svakom obliku tijela i bez obzira na vaš osobni stil izvući ćete iz nje sve najbolje.

2. Pencil suknja visokog struka

Ljepota iza suknje visokog struka? Njihova silueta i kroj savršeno sjednu na struk i svaki oblik tijela učinit će ženstvenijim, bez obzira na vašu građu. Ova klasična suknja stvorit će čiste, duge linije, ali istovremeno ćete zadržati super profesionalni look.

Zara / ASOS
Zara / ASOS

3. Tamni traper

Tamniji traper svaku figuru će učiniti ženstvenijom i privlačnijom. Tamni tonovi bolje sakrivaju sve eventualne nedostatke i omogućavaju vam da izgledate i osjećate se najbolje što možete! 

ASOS / Zara
ASOS / Zara

4. Špic cipele

Štikle izdužuju vaše noge; što i nije neka novost. Ali, za još bolji rezultat imamo još jedan trik. Odaberite štikle koje idu u špic, takvim ćete elegantnim modelom dobiti na visini za još koji centimetar.

5. Majice V izreza

Najobičnija majica V izreza ima nevjerojatnu moć da vizualno izduži vašu figuru tako što će naglasiti ključne kosti, a istovremeno stvoriti casual look.

IRO Jeans / Free People
IRO Jeans / Free People