Klasično odijelo s malim twistom koje će vašu figuru napraviti savršenom

| Fashion |

Zara

Odijelo je nešto što svatko mora imati u svome ormaru jer odijelo se može nositi u raznim prilikama. Uz košulju je odijelo savršeno za posao, uz t-shirt i tenisice idealno je za casual varijante, a na štikle je ono savršena kombinacija za večernje izlaske.

Zara

Kada je riječ o odijelu bitno je da je ono napravljeno od kvalitetnog materijala, da je boje koja paše na puno stvari iz vašeg ormara te da vam dobro pristaje. Mi smo, u Zari, pronašli odijelo koje će naglasiti vaš struk i izdužiti vaše noge što automatski vašu figuru čini savršenom.

Zara

Odijelo tamnozelene boje sastoji se od blejzera ravnog kroja koji je izrađen od tkanine mješavine viskoze. Ovratnik s reverima i dugi rukavi, prednji džepovi s preklopima te pojas s metalnom kopčom su ono što ovo odijelo čini posebnim. Hlače ovog odijela su visokog struka. Izrađene su od tkanine mješavine viskoze, a bočni džepovi i stražnji obrubljeni džepovi te prednji nabori krase ove hlače. Široke nogavice produžit će vaše noge.

Zara

Ovo odijelo se sada nalazi na popustu od 39 odnosno 49 posto. Cijena hlača bila je 49, 95 eura dok je sada 29, 95 eura. Blejzera je koštao 79, 95 eura, a sada košta 39,99 eura.

Zara